Överlägg

Dåligt med inlägg..

Den sista tiden har det verkligen varit dåligt med inlägg. Det har bara varit sporadiska små inlägg, men mest på Instagram och facebook. Tiden har inte funnits att sitta och författa något vettigt. Jag är rätt trött och längtar otroligt mycket efter semestern. En vecka ska jag ha… en vecka då jag ska få ha 150 % kvalitetstid med mina barn, där all socialmedia kommer att stängas av och vi kan ägna tiden till varandra. Vilken lyx!!
Jag har dock väldigt mycket på jobbet samt på mina andra små jobb och projekt jag håller på med. För att hinna med allt innan jag ska åka bort så har inte bloggandet blivit prioriterat.
Men bortsett från jobb så tränar jag så klart varje dag, hinner även med cardio enligt plan (vissa dagar mer än jag ska)
wpid-20150611_205449.jpg

wpid-20150611_202511.jpg
wpid-20150611_164113.jpg

wpid-20150611_164119.jpg

Lite bilder från torsdagens ryggpass.. :D
Lite bilder från torsdagens ryggpass.. 😀

I lördags var det trädgårdsarbete för hela slanten, började dagen men en promenad såklart men sen var det gräva i jorden och förflytta den och plantera en massa. Efter trädgårdsarbetet blev det ett baksida benpass och även en skön kvällspromenad hann jag med.

Paus i skuggan...
Paus i skuggan…

jorden som förflyttades från A till B
jorden som förflyttades från A till B

Kvällspromenad i sommarvärmen är svår att motstå.
Kvällspromenad i sommarvärmen är svår att motstå.
Till

wpid-20150613_155515.jpg

wpid-20150613_155510.jpg

Energipåfyllning
Energipåfyllning

Till middag grillade vi fiska från norrländska sjöarna. Det blev riktigt gott. Foliebakad fisk som kom att bli helt perfekt helt enkelt serverades med grillad sparris och kokt potatis och romsås på kvarg.

MUMSIGT och NYTTIGT
MUMSIGT och NYTTIGT

Idag startade jag även denna dag med en promenad, följt av en god frukost och raka vägen till gymmet. Hade massa jobb att göra så det var bara att passa på att träna direkt på morgonen.
wpid-img_20150614_103541.jpg
Nu har jag jobbat klart för och sitter och bara njuter av lugnet i soffan.
En arbetsdag kvar innan semestern.

Längtar så otroligt mycket!!!

Ha en super vecka!!

KRAM och KÄRLEK

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: