Dagen efter….

ja inte dagen efter ett party med massa alkohol, nej dagen efter ätardagen. 

Lördagen var en händelserik dag och ätardag. Jag hade stämt träff med coach Fredrik och åkte till Ironsport. Var där vid 09,00 skönt att träffa honom, vi pratade en massa om allt mellan himmel och jord. Jag bjöd honom på min banankaka som jag bakat, vips så var den slut. Den grymt god. Efter att vi fikat och pratat en massa gick vi in i gymmet. Fredrik visade flera rehab övningar för mina skulderblad och axlar. Jag har sådan värk i dem och är även väldigt framåt roterad i axlarna.

\"2013-08-30

Banankaka

Efter träningen med Fredrik åkte jag raka vägen hem, slängde i mig lite lunch bestående av en Pizza slize som jag hade sparat sen förra ätardagen då jag bakade pizza från muskelmat boken.
Efter lunchen slängde jag mig iväg igen och for till Sollentuna och Nordic Shape som hade öppet hus.
Kenny Dahlström hade en föreläsning om hormoner och dess funktion. Riktigt intressant. Maria och Reza som är ägare till Nordic Shape är två riktigt trevliga människor som jag gärna lär känna mer och bättre.
Träffade även Lasse som jag stod brevid på Alströmer trofén, så kul att träffa honom. Även Valle och Carro träffade jag, riktigt roligt. Samt massa andra trevliga människor.

\"525112_343060639137925_727973923_n.jpg\"

Efter föreläsningen och minglet åkte jag ner en snabbis till Gumse Gym. Micke hjälpte mig lite med min nacke, tack snälla. Han hjälpte mig med lite massage och någon mirakel cremé som gjorde att jag mådde lite bättre i nacken.
Efter det var det dags för middag och vad passade inte bättre då att åka till en kompis Thaiställe,THAIMIDDAG.SE
Det var ett av det godaste jag ätit. Kan varmt rekommendera att åka dit och äta eller varför inte gå in på deras hemsida och beställa hemkörning.

\"2013-08-31

MUMS
\"2013-08-31

Rekommenderar nr 4 😉

När middagen hade ätits begav jag mig till Kungsholmen och besökte goda vänner. Tog en fika och det bjöds på goda nyttiga chokladbollar, mums riktigt goda. Vet inte hur många som slank ner…. Jag fick med mig några som jag kunde smaska på när jag kom hem. Tack Joanna och Pelle 🙂

\"2013-09-01

Nyttiga chokladbollar.

Väl hemma blev det film och mys i min ensamhet.

 

I dag vaknade första gången 04.00 och hade så himla ont i skulderblad och nacke. Fredrik hade dock varnat mig för det, men det ta var ju olidligt. Jag har haft det sen juni och börjar bli riktigt less. Värken kommer och går med mer eller mindre smärta. Men jag har inte varit helt smärtfri sen juni. Brukar inte klaga så mycket här på bloggen gällande värken, men nu måste jag få kräkas lite. Tycker att det verkligen suger att ha ont, tar onödigt mycket energi. Energi som jag behöver till massa annat så som träning, planering, barnen, och sömn. Sömnen är ju under all kritik. Jag sover som sagt inte många timmar.
Kl 07,15 gav jag upp och gick upp, tog mig då en PW på 40-45 minuter. Det var till och med jobbigt att gå, det högg i bröstryggen. Men efter någon kilometer kändes det bättre. Åt lite gröt till frukost innan jag åkte hem till Anna kl 09,00, vi tog en lite längre PW

\"PicsArt_1378043051192.jpg\"

nästan 1,2 mil blev det totalt idag 🙂

Benträning stod på schemat, så jag begav mig efter lunch till Gumse gym. Träffade underbara Linnea Enstedt och hennes man Claes. Blir lika glad jämt när jag träffar denna fantastiska kvinna.

 

\"wpid-img_20130901_071838.jpg\"

Jag körde mitt benpass och fick till ett bra pass och svetten lackade.
Avslutade med lite mage.

\"2013-09-01

Hann även förbi Intersport och köpa nya skor till jag åker till Fuerteventura 🙂 Stans flyt också.. var inne på Intersport i Bålsta, där kostade skorna 1299.- men på Stinsen hade det 25% rabatt så jag gjorde ett klipp 🙂

\"2013-09-01

Detta blev ett väldigt långt inlägg, nu är det time för kvällsmål innan sängen kallar.

Ha en underbar vecka

Kram och kärlek
<3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top