Dagar kommer dagar går

Tiden går verkligen fort, tyckte det precis var nyår. Men det har om några dagar gått ett halvår in på detta år. Jag som jobbar med ekonomi så är allt datumstyrt. Det är skattedeklarationer, löner, månadsavslut, bokslut mm.mm. Jag hinner knappt tänka på vad det är för dag i mellan åt. Rätt som det är så är det nytt år och bokslut igen.
När tiden bara rullar på viktigt att stanna upp och vara i nuet. Jag har mina stunder för mig själv när jag är hemma. Framför allt de veckor när barnen inte är här. Det kan ofta vara tomt och ensamt, men samtidigt skönt och massa tid för att få fånga nuet. När grabbarna är här så får jag självklart tid för det då med men inte riktigt på samma sätt.
I bland måste jag även bli påmind om att ta vara på stunden och inte bara springa omkring och aktivera mig. Det är ju att fly från mig själv när jag gör det. En stress byggs upp då och det är svårt att komma ner i varv. Ett typiskt sätt för mig att märka när jag är uppe i varv är att jag sover super dåligt. Somnar sent och vaknar efter någon timme för att sen ligga halvvaken till klockan ringer. Det håller inte i längden. Men efter något samtal med en god vän och fått blivit lugn i själen så sover jag ordentligt och kan ta det lugnt. Men som sagt, jag måste bli påmind i bland.

Idag hann jag i alla fall vara effektiv. När jag satt på jobbet i dag blev jag så sugen på att köra ett armpass. Egentligen var det gym fri dag och endast löpning med Lotta stod på schemat. Men då vi skulle springa först kl 18.45 så tänkte jag att jag skulle hinna med ett armpass. Jag körde ett snabbt pass med lätta vikter, många reps och super fokus på kontakt i biceps. Jag har haft svårt att hitta kontakten men idag fick jag till det 🙂 45 minuter senare for jag hem en snabbis och fyllde på med lite mat.

\"20140610_175106_Android\"
Lite svettig 😉

\"20140610_174913_Android\"
Lite lek 😉

Min kulinariska middag bestod av liten kycklingfilé och en potatis och BCAA
\"20140610_181713_Android\"
Lagom roligt såg det ut, men det fyllde ut buken och jag blev lagom mätt.

När jag ätit och vilat sådär 30 minuter var det time för löpning med Lotta.
Hon peppade mig att springa 7,5 km, shit vad duktig jag är 😉 Jag har inte sprungit så långt på säkert 20 år. Men det gick riktigt bra, imponerad av mig själv och tacksam för att jag har fått min nya hjärtklaff och att den fungerar så bra. UNDERBART!! Tack Lotta för att du peppar mig att springa och får mig att tycka att det också är både roligt och skönt.
\"20140610_194148_Android\"
Två svettiga och glad tjejer efter 7,5 km i 25 graders värme 🙂

Efter löpningen var det hem och ta en \”raggar dusch\” nästan i alla fall, hade 15 minuter på mig innan massagetiden. Ja återigen stress, jag i ett nötskal. Men jag hann och väl på massagebänken somnade jag och njöt till fullo av den benmassage och axelmassage jag fick. Så välbehövligt. Tack rara Susanne.

I morgon är det skolavslutning och jag ska självklart till skolan och titta på mina barn. Sen blir det lunch med dem på Thairesturangen innan jag åker till jobbet. Extra glad blev jag idag när Anton valde att komma till mig och mysa, eller så var det datorn som hägrade. Men han är här och det känns alltid skönt.

Nu ska jag mysa med honom då han har lämnat datorn för en stund.

Kram och kärlek

Sussi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top