Träning, livsstil och kostrådgivning -online

Behöver du motivation, inspiration? Har du tappat glädjen att få till din träning eller hålla dig till bra kosthållning? Önskar du gå upp eller ner i vikt? Vill du komma i just dom där speciella byxorna eller klänningen?

Jag vill hjälpa dig att hitta tillbaka eller hitta just ditt driv och ge dig motivation och inspiration och ge dig verktyg för att nå just ditt mål. Boka en gratis konsultation för att höra vad jag kan hjälpa dig med

Jag är licensierad kostrådgivare via Svenska näringsakademin (fd.Pauluns Näringscenter). Jag hjälper dig att nå dina mål oavsett vad det är att gå upp eller ner i vikt, att strama till kroppen, göra en livsstilsförändring eller bara fastnat i en cykel som du inte kommer ur.
Jag arbetar inne från och ut vilket innebär att vi jobbar från hjärtat. Att lyckas med ett mål är också att vilja nå det. Att jobba med sina svagheter och få bort onödig stress, sockerberoende etc. För mig handlar det inte om en quickfix diet utan det är en livsstilsförändring som tar tid. Där av att jag jobbar inne från och ut. Tycker det är viktigt att man blir medveten och ser över det som är hinder och problem idag och jobba förbi dem. Jag hjälper dig med allt från att veta vad du ska handla när tiden är knapp och matlådorna inte är gjorda, (att välja rätt på hyllorna i affären) till att ge tips och hjälpa dig att laga den mat du bör äta för att få i dig rätt kalorier. Jag vill hjälpa dig att må bra efter dina förutsättning.
Vill ni veta mer, tveka inte att kontakta mig här , Märk mailet med kostrådgivning

Tillsammans kommer vi jobba för att når just ditt mål. 

 

 

PRISER/PAKET

Konsultation 20 min Gratis ! Online eller på Wellness 4 life i Bålsta eller Elit Stora Essingen
All träning sker på Elit Stora Essingen eller Wellenss 4 Life eller på utegym, eventuella träningskort, träningskostnad betalas av kunden själv till gymmet. 

Vid köp av både kost och träningspaket får ni 10% rabatt på träningspaketet

KOSTRÅDGIVNING

 • Enkelt kostprogram 850:-

 • Månadsupplägg (minimum 3 månader) 1500r 
  Paketlösning för dig som vill ta ett heltsgrepp på din kost och träning, och som vill ha tillgång till kontinuerlig kommunikation och feedback,
  I abonnemanget ingår personligt kost och träningsplan med veckovisa avstämningar samt eventuella justeringar.


  PT- TRÄNINGSVÄGLEDNING 

 • Träningpass 1200 :-


 • Paket 10st träningpass  9000:- 
  (10x 55min)

  Paket 5st träningspass 4750:-
  (5 x 55 min) 

 • Fettmätning kaliper 9-punkter 800:-
  Uppföljande mätning 400:-

  Kontakt – märk med kostrådgivning

Alla upplägg individuellt anpassade efter kunden behov, önskemål och mål. Jag jobbar även med att den inre självbilden och självkänslan ska vara hel hos mina klienter.

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

Coperight @sussi - sussisfitness
%d bloggare gillar detta: