Överlägg

Dina mål är våra mål

Hos mig vill jag att du ska känna dig trygg och vara säker på att du får ett individuellt kostprogram som är anpassat efter dig och dina mål och förutsättningar. Vi jobbar för att hitta balans mellan kost och träning för ett sundare och hälsosammare liv.

Jag kan hjälpa dig! Som personlig tränare och kostrådgivare sätter vi tillsammans upp dina mål kortsiktiga som långsiktiga och arbetar mot att nå dom.  Jag jobbar både online och offline vilket innebär att du kan få hjälp på plats på Orkanen gym samt online via en app. Jag använder mig av en app som du kommer se ditt kost och träningsupplägg, all rapportering och kontakt sker via appen. 

Jag arbetar inne från och ut vilket innebär att vi jobbar från hjärtat. Att lyckas med ett mål är också att vilja nå det. Att jobba med sina svagheter och få bort onödig stress, sockerberoende etc. Inga Quickfix dieter utan det är en livsstilsförändring som tar tid. Tycker det är viktigt att man blir medveten och ser över det som är hinder och problem idag och jobba förbi dem. Jag hjälper dig hela vägen till en sundare och bättre livsstil utefter din mål och förutsättningar.
Vill ni veta mer, tveka inte att kontakta mig här , Märk mailet med Träning/kostråd

Tillsammans kommer vi jobba för att når just ditt mål. 

All träning sker på Orkanen Gym – Stora Essingen. (Eventuella träningskort, träningskostnad betalas av kunden själv till gymmet) 
Träningskort till gymmet kan köpas via webben eller kontakta mig för mer info. 


%d bloggare gillar detta: