Överlägg

Boostar positiv energi tar bort all dålig

Varför ljuga, det handlar inte ens om att undanhålla sanning, det är att ljuga rakt upp i ansiktet. Jag undrar varför sådant sker när man är så kallad vuxen, att inte berätta eller tala om saker och undanhålla vissa saker är en sak. Men att ljuga och säga saker som absolut inte stämmer det begriper jag inte. Nej, tack adjö med dessa energitjuvar. Jag vill ha och behöver positiv energi, glädje och inspiration. Kan inte vara bland dem som jag vet inte är ärliga mot mig, det tar energi ifrån mig. Jag genomskådade detta för länge sen, men ville inte då tro på min magkänsla. Tyvärr hade magkänslan rätt, tyvärr blev jag sviken åter igen. Handlar det om avundsjuka ???

Men som jag sagt tidigare, jag tål törnar, jag kan ta en smäll till, och en till och en till,  jag reser mig och går min väg. Jag väljer en ny väg att gå på. Jag var redan påväg…. förstod vart det barkade. Jag har min träning (den slutar jag aldrig med), mina vänner (ni vet vilka ni är), nya bekantskaper och inte minst mina barn och familj. Trodde dock inte att man ljuger för sina vänner i vår ålder… men det gör man tydligen.

Bort med allt negativt, nu ska jag fokusera på min träning, posering och sådant som gör mig glad. Min påskhelg blir i träningens tecken och jag har redan börjat planera in träning, posering, träning, powerwalk, träning. LYCKA! 

ENERGIBOOST!!

Jag älskar att träna, känslan efter ett hårt pass är LYCKA! Den här helgen kommer ge mig glädje och enerig.

Idag blev det PW 1 timme med Jessica, sen blev det ryggpass på Sats. Skönt tufft pass.

I morgon PW 1 timmme,sen blir det biceps, vader, mage

Fredag PW 1 timmer samt Bröst, triceps, mage med PT-Jonas

Lördag PW 1 timme, Ben framsida,mage,  samt posering

Söndag PW 1 timmer, rygg,  baksidaaxlar, mage

Måndag, PW 1 timme biceps, axlar, mage

 

Sen blir det garanterat om någon extra PW på eftermiddagarna/kvällarna också.

 

Helgen räddad, det blir träning 😀

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: