Berga boys ;-)

Idag när jag vaknade kände jag mig så ledsen och nere. Dessa känslor som man inte kan styra över. Tårarna tryckte bakom ögonlocken, för vad?? Ingen aning, fanns liksom inget att vara ledsen för. Kände mig bara så nere. 

Med massor av fina ord och massa hjärtan på facebook, ja jag vet… jag lade ut mitt \”depp\” där.. men jag behövde också få höra peppande ord. Jag fick massor av fina ord och kommentarer, från vänner och bekanta. Underbart, tack <3

 

\"2013-10-09

En liten (känner mig liten) tjej som är nere…… 🙁

Jag hade idag också turen att ha en PT-timme inbokade med världens underbaraste Helene-Ice Ahlson. Hon med det fina, fina leendet. Skulle till Åkersberga, Gym och motion där hon jobbar. Passade självklart på att försöka få boosta mer energi genom att slänga en blänkare till ligan som var med till Fuerteventura.
Vilken lycka… när jag kom till Åkersberga vilka stod då i reception och väntade på mig, ja på MIG!! <3 Berga boys, åh vad glad jag blev direkt, leendet kom och min \”depp-känsla\” liksom bara försvann. Där var Peter, Thomas, Roffe och Roger. Max sprang förbi en snabbis också. Vilken lycka!! Jag åt min matlåda, pratade och skrattade med grabbarna grus innan mitt pass med Helene började.

\"2013-10-09

Roger, Peter och Thomas (Roffe och Max ej med på bild) Tack för att ni var där och gjorde min dag till det bättre 😀

När jag bytt om och stod på löpbandet och värmde upp kom solstrålen Helene, tänk att det går inte att hålla igen ett leende när man möter henne.

Fokus på latsen och posering var det. Vi pumpade latsdrag och massa andra bra \”fokus\” lats övningar, har ingen aning om vad de heter 😉 Men vi pumpade på och poserade om vart annat.

Här kommer en lite film på det som Helene tog 😉

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=p49g2qDIwtY]

När jag hade tränat klart var energin mycket bättre och olustkänslan var som bortblåst. Tack för det.

Det som är så jobbigt med dieten och när den närmar sig slutet är just mina känslosvallningar. Jag sover dåligt och har lätt till tårar utan att egentligen ha något att vara ledsen över. Jag har lätt till tårar åt andra hållet också när jag blir glad.
Jag vet att det går över och att det bara är en \”just nu\” känsla för att jag är där jag är.

\"2013-10-09

Tack fina för idag… 😉

När jag kom hem så var det dags att förbereda maten för i morgon. Torsk med fänkål, zuccini och lime. Mums, längtar redan till i morgon.

\"2013-10-09

Idag blev jag även väldigt glatt överraskad när jag kom hem. Stolt som attan över mina söner och framför allt Anton i detta läge. Trestegs tänket som både jag och barnens far har försökt i alla år präntat in i huvudet på barnen har slagit in…. Idag hade Anton satt igång diskmaskin, alla glasbestick och tallrikar var nämligen smutsiga. Så han satte igång maskin utan att vänta på att jag kom hem och tryckte på knappen.
Man kan tycka att det är en simpel sak, men är man 14 år så kan det faktiskt vara ganska jobbigt, hahaha.. men idag hade han gjort det självmant. Vilket värmde mitt hjärta riktigt mycket, och kanske än mer just idag när jag har varit så låg.

 

Idag har jag även köpt ZMA som jag har haft slut på under några dagar som också förklarar varför jag sovit som en kratta. Så i natt lär jag få sova bättre och morgondagen kommer säkert med all sannolikhet bli än bättre start på än vad dagens start blev.
Denna dag slutade bra och där tänker jag börjar min dag i morgon.

Sov gott mina vänner

Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen