Beordrad vila..

 

\"2013-11-19

På jobbet, lite lagom trött 🙂

Börjar känna mig sliten, men humöret är på topp. Bortsett från lite kortare stubin än vanligt. Det får nog mina älskade barn tyvärr befara lite i mellanåt. Men förstående som de är förstår de att det inte är dem som jag blir irriterad på. Det är mig själv. Är jag glömsk annars så är det än värre just nu. Åker och handlar, kommer hem med hälften av det jag ska ha och massa annat som jag inte ska ha.
Jobbar gör jag ännu, sista veckan innan semester. Det är lite lagom tufft att jobba. Hjärnan lever sitt egna liv och koma och stillestånd i tankeverksamheten hör inte till ovanligheterna under en arbetsdag. Ser nog ut som en död sill i blicken ibland, hahaha… men nu är det inte många dagar kvar. Gör mitt bästa även på jobbet, även om det är tufft.

Igår var jag och träffade Fredrik. Passade på att köra ett benpass på Ironsport innan vågen skulle intas. Måtten, vikten följer helt kurvan. Jag fick en påfyllningsdag idag då jag var väldigt tom. Fick även beordrad VILA. Vila ja! Jag har inte varit på gymmet idag, jag har heller inte varit ute på någon PW.
Men jag har sprungit runt på ICA 2 gånger till på köpet.

För att utmana mig själv och ha något gott att se fram emot så fortsätter bakning och godisgörat.
Idag blev det Snickers…. inspirerad av Robin i talangjakten.

\"2013-11-19

Snickers på stelning 😉

Nu börjar frysen bli full. Hahaha.. det lustiga i allt är att jag inte i normala fall äter så mycket onyttigheter. Jag får se till att bjuda över fikagäster under december så att jag får tömma frysen.

Kommer fortsätta bakning och godismeck under hela veckan. Allt för att stilla suget. Jag är ju lite tvärtom mot andra… längtan att äta avtar ju mer jag bakar. Jag smakar inte en uns, inte ens om jag får lite på fingret, nej direkt med fingret under vattenkran och skölj bort.

Men åter till VILAN. Nu 19.30 har jag äntligen landat i soffan och tänker nog inte lyfta mig härifrån förrän det är dags att gå och göra kvällsgröten.
Sen pallra mig i väg till sängen.
I morgon var det bokat att skulle träffa min fina Camilla, men med lite schema ändringar så blir det på söndag. Passar på att köra ett ryggpass i morgon istället.
Jag har fyllt på med rejält med kolhydrater idag på order av Fredrik, så jag borde orka ett tungt skönt ryggpass. Ser fram emot det.
Känner att jag har under en tid tappat styrka. Men det är väl så i slutet av dieten.
I morgon återgår jag till mitt kostprogram som jag haft under någon vecka och följer det fram till onsdag innan Luciapokalen. Är rätt tom så en hård tömning kommer inte behövas som det ser ut nu. SKÖNT… Kommer åka till Fredrik i nästa vecka igen för en sista formcheck innan tävling.

 

 

\"2013-11-18

Gårdagens godis, risbräck,
\"2013-11-18

Bounty även Rocky Road med vit choklad och ischoklad gjordes ( ej på bild)

Nu är det time för att bara vara….
Kram och kärlek

Suss

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top