Överlägg

>Benpass dag :-D

>Helgen avslutades med fantasktik svampplockning av 15 liter kantareller. 🙂 Lyckan total.

Då var det måndag, dax för veckans tuffaste pass. Ben är tungt, men otroligt roligt.
Vi får se hur det går.. vet med mig att jag inte ätit helt rätt, men jag har försökt.
Jag har inte druckit någon alkohol på dryga 2 veckor nu, låter som om det skulle vara en bedrift men det är väldigt lätt att ta ett glas vin på fredagkvällen till middagen och koppla av och känna helgen komma. Men nu har jag faktiskt stålsatt mig och tackat nej till ett glas. Min sambo och mina vänner tycker nog jag är ganska tråkig och självupptagen. Men jag har ju ett mål, jag vill faktiskt nå det.
Jag, jag , jag… har även fått höra att jag använder detta JAG för mycket. Vissa säger att man ska göra det för att stärka sin självkänska samt att man bara är JAG och inte vi, dem, det, den, man eller något att knas, jag är jag punkt slut. Menar inget illa med det, menar inte att jag glömt eller inte tänker på alla andra i min omgivning, däremot så är det jag som tränar, jag som äter, jag som diskar, tvättar eller vad det nu är jag gör. Är det jag som gör saker så är det jag och inte vi inte man eller någon annan.
Sen om jag får hjälp det är en annan sak, då är det jag och den personen.. hmmm,… invecklat..
Jag är trots allt en människa som tänker väldigt mycket på alla andra, jämt!
Sätter oftas alla andra före mig själv, men nu när det gäller min träning då är det jag.
En ganska skön känsla faktiskt, JAG!
Ego boost!!! Skönt, ett måste..

Längtar nu lite fåfängt att få köra ett tungt benpass och känna pumpen komma i benen, skaka skönt i benen när jag går upp för trappan till övervåningen… skön känsla.

Hörs snart igen!

KRAM

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: