Överlägg

Bättre till mods.

Dagen började med en underbar terapipromenad i solen runt åtta tiden i morse. Drygt en timme gick jag genom Bålsta och njöt av luften, dofterna och solen som värmde min hud. Jag hade under promenaden mental träning med mig själv där jag övertygade mig själv att klara detta fram till delmål 1. Att få peppande ord från Helene igår gjorde mig stark, att min vän Taru skrev sina peppande ord gjorde mig också glad och stark. Det finns de som tror på mig, de som hjälper mig nå mina mål. Jag tror på mig själv även om jag vissa stunder dippar. Men jag har varit på botten och med den erfarenheten så vet jag att när jag faller måste jag också öppna vingarna och styra om. Det var det jag gjorde under promenaden idag. Jag styrde om mina tankar. Jag bearbetade de kloka ord Helene skrev. Jag stärkte mig själv och ryckte upp mig. Men välbehövlig vila och ledighet som jag tog i går samt även i morgon kommer jag att finna än mer kraft att nå målet. Jag har även idag pratat med Camilla, min poserings coach. Hon ger mig också så mycket positivt, hon tror på mig och pushar mig. Så härligt att ha dessa underbara personer kring mig.  Att få tillåtelse att dippa, att det är normalt att göra det under en hård diet. Skönt att få det bekräftat att det är normalt, jag är inte den enda. 😉

I dag efter promenaden tog jag tag i förrådet som var tvunget att rensas och möbleras om. Tog hjälp av Anton som var hemma. Skönt med stora barn som  kan hjälpa till, även om de kan vara lite lata 😉 2013-06-06 11.04.39 2013-06-06 11.04.29 2013-06-06 11.04.26

Sen blev det lunch, ugnsstekt potatis och torsk.

Efter lunchen var det solen och sova lite. Somnade gott och sov/vilade i dryga 2 timmar.  Underbart skönt för kropp och själ.

På eftermiddagen tog jag och grabbarna en cykeltur till g:a centrum och nationaldagsmarknaden som hade anordnats där. Ett trevligt inslag, vi stannade inte så läge utan cyklade vidare. Väl hemma igen drog jag på mig träningskläderna och drog i väg till Sats. Ett arm/axel pass stod på schemat. Fick till ett bra pass åkte därifrån nöjd en timme senare.

I morgon är jag ledig och schemat är fullspäckat. Frisören på förmiddagen. Bästa frisörsalongen ever 😉 923232_161687753999613_951084887_n

Vi ska fixa lite löshår… hihihi… spännande. På eftermiddagen ska jag på fotvård, åhh vad skönt det ska bli.

Sen kommer det bästa av allt FREDRIK CARLSSON!! Bästaste av dem bästa, min favorit och bästa coachen. Mätning, vägning och träning. Kan inte bli bättre. Älskar dessa fredagar när jag ska till Västerås. Underbart! Ser med glädje fram emot morgondagen, inte lika mycket ångest denna gång som jag brukar ha. 😉 292981_184595048364039_945515388_n

Nu är det i alla fall sängen och en god natt sömn som väntar.

Åh ni har väl röstat 😉

 

 

Kram och sov gott!

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: