Överlägg

Bästa starten….

Jag njuter varje morgon när jag vaknar 04,50, ibland tar det självklart emot att kliva upp ur den varma sköna sängen. Men väl uppe så känns det underbart. Jag klär på mig och sätter på Spotify och Runkeeper, sen går jag 35-40 minuter, det blir en sträcka på 4 km. Oavsett hur trött jag än är så känns det som världens bästa start på dagen. Vädret varierar såklart, men än så länge har det varit helt okej väder. Idag var det riktigt tungt att gå, plogbilarna var totalt frånvarande och det var jobbigt att pulsa i snön. Men det ger kanske mer träning förstås. Jag har gått mina morgon promenader i dryga 4 veckor nu. När jag kommer hem från promenaden så blir det frukost, bestående av kvarg med blåbär och lite keso. Jag noterar hur mycket och vad jag tränar på Funbeat.se det är ett roligt sätt att hålla koll på sin träning. Jag brukar ligga på en tränings tid på 560 – 760 minuter i veckan. Det är rätt många timmar kan man säga. Lite lätt beroende 😉 hahaha.. Snart kommer våren och det blir ljusare ute på eftermiddagar och kvällar vilket med all sannolikhet kommer innebära än mer promenader och inlines åkning.
I morgon är det mätning och vägning hos Fredrik Carlsson på Ironsport-Västerås. LÄNGTAR!!! Hoppas att promenader och träning givit resultat. Vi ska även köra ett benpass tillsammans. Det kan nog bli hur tufft som helst. Återkommer i morgon med mätningsresultaten.

Igår var det FETTISDAGEN, jag formligen ÄLSKAR semlor. Men min inre röst sa NEJ, du får inte, du bör inte… sagt och gjort struntade jag i att köpa en semla till mig själv, köpte till barnen. Semla med vanljcreme och blåbärsgrädde, såg grymt goda ut. Tråkigt nog så orkade dem inte äta upp semlan, så vad gör jag, jo karaktären sattes på prov och det sprack totalt. Jag tog en tugga av vardera barns semla. De var grymt gott!! Bättre med två tuggor än en hel semla 😉 Men jag var väl värd de tuggorna efter ett hårt ryggpass.

Ha en underbar dag

Kramisar

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: