fbpx
Överlägg

Bästa dagen – Legday med coachen

20140819_162531_Android

Vad jag har längtat till denna dag, just idag var det träning med coachen Arne. Den bästa träningen också stod på schemat. BEN!!!
Jag älskar att köra ben, finns nog inget bättre. Snygga ben och snygg rumpa det är viktiga delar det. Jag har längtat till denna dag sedan förra veckan då vi tränade tillsammans. Nu kom dagen och vi körde.

20140819_162451_Android

Jag tror dock inte jag kommer att kunna gå i morgon 😉 Benen värker och de blev rejält blodfyllda. Ligger nu i soffan och det värker… hahaha.. men självklart värt varenda uns av värk.

20140819_211641_Android
Dessad för soffan

Det är så roligt att träna med Arne, massa skratt och “lågvatten” skämt. Finns det något bättre än att träna och sen få skratta massa också.
Jag mår även så himla bra i denna diet jag har fått. Arne har full koll och jag känner mig så trygg. Vågen går åt rätt håll och kroppen förändras. Underbar känsla.
Som det känns nu så finns inga hinder, mer än min axel som jag sakteliga börjar få bot på. Arne jobbar med den varje gång vi ses och jag stretchar och gör allt som ligger i min makt för att den ska bli bra. Skam den som ger sig. Den har blivit mycket, mycket bättre sen Arne började hjälpa mig och behandla axeln.
Tack bästa Arne för allt, så glad att du vill hjälpa mig att nå mina mål, det du gör är GULD värt.

Nu har kvällsmålet bestående av lite äggvita intagits och sängen kallar inom kort.
20140819_212910_Android

I morgon väntar en LPG behandling av hos Carina Isaksson i Västerås. Det ska bli riktigt skönt. Mina ben längtar efter en sådan behandling.
Efter det ska vi köra ett pass, och jag hoppas verkligen att det inte är några benövningar då dem är helt slut… Men med Carina vet man aldrig. Jag har aldrig tränat med henne så det är med en skräckblandad förtjusning som jag åker dit 😉 hahaha.
Får hoppas att hon är lika snäll som hon ser ut 😀

Nu ska jag vila, sova och drömma gott.

Sov gott och gör er en underbar dag i morgon

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights