Överlägg

Avkoppling, sol, värme och lite regn

Sitter nu i förtältet hör hur regndropparna duggar mot tältduken. Luften känns genast klarare och renare. Det har varit en varm och solig dag.

Vi ( jag och mina älskade söner) kom i morse till Vaxholm. Pappa körde hit husvagnen och hjälpte mig med förtältet, innan han for hem igen. Albin slängde sig i ekan och rodde ut på en liten fisketur. Dock inge napp.

234c526d0255fd520c3fd036f3f4b0db859d29eb.jpg

På plats 🙂
s2.jpg
s3.jpg

stor fiskarn

Medans Albin fiskade passade jag på att sola och Anton kollade youtube;-)

På eftermiddagen kom rastlösheten, jag har inte tränat sen i fredags mer än lite enklare promenader. Jag har haft en super låsning i vänster skuldra och vänster bröstmuskel. Känns dock mycket bättre idag efter besöket hos kiropraktorn Joakim Carlsson. Fick akupunktur nålar i bröstmuskeln så för första gången sen innan hjärtklaffsbytet så har muskeln börjat slappna av. Känns så skönt. Men som sagt rastlösheten…. jag tog killarna med mig och cyklade ner till Vaxholm (vi bor 3,5 km utanför). Lite backigt var det men det gick bra, vi unnade oss en varsin glass när vi kom fram. Mumsigt 🙂 Är det semester så är det.

s4.jpg

Glass tajm 😉

När vi hade kommit tillbaka till husvagnen var det dax att fixa middag. Grillat, sallad och potäter bjöds det på 🙂

Nu har det duggat klart under tiden jag bloggat. Nu ska vi snart knyta oss. I morgon ska jag upp och gå en tidig PW i kändis kvarteren, kanske möter jag Martin Stenmark eller någon annan kändis. De bor tydligen här i närheten ,-)
hahaha… 8 km rundan är utstakad i alla fall.

Ha en skön kväll

s5.jpg

Alla bilder hamnar på sniskan… jag vet inte varför, ska ta det med supporten tills det är åtgärdat får ni stretcha… 😉

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: