Överlägg

Ätar helg…

Nu har jag frossat hela helgen och veckan som gått också efter Alströmer. Nu har jag laddat kroppen och fyllt upp alla hålrum med kolhydrater igen. I morgon börjar jag åter igen att räkna min kalorier och går på ett av de tidigare kostprogrammen jag haft. Strikt söndag till fredag och fritt lördag, kommer lägga mig på 1350-1400 kalorier per dag. Jag vill försöka bibehålla min nuvarande vikt.

Min helg har varit helt underbar, umgåtts med underbara vänner, mina barn och tränat. Midsommarafton var helt fantastiskt, med strålande sol.

Nu jobbar jag 1½ vecka till innan semester. Längtar så efter semester och ledighet. Att få umgås med mina barn och bara njuta av nuet. Men innan semestern ska det vara uppstart av Talangjakten som börjar nästa helg. Det ska bli så grymt kul och spännande.

2013-06-21 15.17.30

 

Måste bara rekommendera er att göra denna goda  jordgubb/lime paj. Receptet taget från Muskelmat från Body.se

En grymt god och nyttig paj.

Se receptet under recept

 

 

 

Jag gjorde även på midsommar spenatpannkaka rullar med lax och romsås. Dock inte så nyttiga, men ack så goda. Man kan säkert göra dem nyttigare, men jag ville lyxa lite, det var ju ändå midsommar. Även det receptet kommer att läggas in under recept

 

Nu ska  jag ta kväller.

 

Ha en bra kommande vecka.

 

Kram

 

2013-06-21 18.15.20

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: