Överlägg

Ännu ett steg närmare delmål 1

Nu är det nio veckor kvar… åh vad tiden går fort. Hur ska det gå??? Denna vecka har det gått riktigt bra både med kost och träning. Känns helt ok, dock känner jag mig hungrig rätt fort. Men det är väl en vana. Magen måste ju vänja sig, eller äter jag för lite? Måste i morgon köpa batteri till min köksvåg.

Helgen har sprungit iväg med massa hockey, tidig morgon både i lördags och i dag. Hockeycupen startade i går med två raka förluster, men grabbarna tog igen det i tredje matchen då det blev vinst. I dag blev det två raka vinster och en placering på en femte plats. Albin var nöjd så han hade fått peta in pucken i mål vid ett tillfälle. Trött och sliten lämnade jag honom hos hans pappa i eftermiddags. 2013-04-14 15.01.13

 

 

 

 

När jag väl kom hem från hockeyn kom min kära pappa hit och bytte däck på min bil. Han är så snäll 😀 IMG_20130414_181904

 

Efter det så åkte jag hem till mamma och pappa och fick mammas hemmagjorda kebab med sallad, gjord med diet style då hon så snällt ändrar receptet så jag kan äta det 🙂

 

 

 

 

IMG_20130414_182738

 

 

 

 

 

Ikväll blir det en tidig kväll. I morgon väntas den dagliga PW och sen blir det hård träning på Gumse Gym med Stefan. Undra vad han väljer att köra? Ben eller bröst??

Längtar till tisdag, och efter bästa Camilla. Posering och massage, jippi!!

 

Ha en skön söndag kväll.

Kram på Er

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: