Överlägg

Ändrade planer !

Nu är jag tillbaka här igen, tycker bättre om denna blogg än den andra. Denna är mer lättarbetad. 😀

Hoppas ni alla mår bra, jag har saknat att blogga och kommer försöka återuppta det när tid finns.

Ibland blir inte saker som man tänkt sig. Jag hade planer att tävla på veteran SM och även SM i år, men som ni jag tidigare meddelat så hoppade jag Veteran SM då det kom annat i vägen och satte igång hjärnspöken som i sin tur gjorde att min kropp vägrade svara på dieten. Nu har jag även bestämt mig för att inte köra SM. Min kropp vill inte som jag vill när det gäller att tappa och tror den faktiskt är mer inställd på att bygga.

Jag vill bygga den fysik om i mina ögon är mest tilltalande för mig, vilket inte går över en natt. Så det gäller att jobba och kämpa varje dag och ha fokus mot målet. Jag vill nästa gång jag kliver upp på scen ha förbättrat mig så pass mycket och vara i den form som jag har som bild framför min hornhinna. Jag älskar det jag gör och tycker att det är spännande och intressant att se hur jag kan forma om kroppen och få den att bli så bäst för mig i mina ögon mått sett.

wp-1474899684593.jpg

Jag har sen jag klev av scenen på Tyngre III hösten 2015 tränat hårt och fokuserat. Vilket har gjort att jag utvecklats, men är långt ifrån där jag vill vara. Sakta men säkert jobbar jag åt rätt håll.

Till min hjälp har jag även mina samarbetspartner. En av dem är Prozis som har super bra kosttillskott som hjälper mig att nå mina mål. I fredags fick jag en leverans 😀 En låda fylld med protein, shaker etc. Gå gärna in och titta på deras hemsida. De är Europas största leverantör för internethandel av kosttillskott.

shynta_6_free_gift_13092016_1440x415_5763_30809

En annan samarbetspartner är också Gorilla Wear, vill ni beställa så gå in på deras sida och skicka mig ett mail på vad ni önskar.
Jag ger Er 10% rabatt på Er första beställning 😀 maila till sussisfitness @gmail.com

logo2

Hösten är för härlig, dessa underbara promenader som jag tar kan jag aldrig få nog av. Jag bara älskar friskluft och den energi som jag får av att vara ute. Jag har ett väldigt stillasittande jobb så det är klart att det kryper i benen om jag inte får komma ut och röra på mig.

wp-1474899668622.jpg 20160924_083923.jpg

 

Ännu mer positiva saker med denna träning och livsstil jag lever är alla härliga människor jag lärt känna. En seger, en storvinst helt klart.

Här är en av dem finaste jag lärt känna, min fina vän Ulrika som jag tävlade med på Tyngre Classic I då vi också lärde känna varandra. Sen har vi tävlat tillsammans några gånger och även varit i Spanien och tittat på EM och nu senast så var jag med och coacha på Veteran SM vilket för mig var en stor ära. Denna snygga brud tog sig en silver pokal. Ni ser henne även på SM scenen 😀

20160917_135654.jpg

Här är min teamkamrat Åsa som också kommit och blivit en fin vän, henne ska jag hjälpa på Tyngre Classic IIII

Vi brukar vara lite halvtokiga och träffas på gymmet 04,50 för att köra lite cardio eller Wingates pass.. lika galna båda två 😉

20160922_045647.jpg

 

20160922_045227.jpg

Ha en underbar kväll och en härlig kommande vecka

 

Kram o Kärlek

Sussi

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: