Överlägg

Ändrade planer…

Jag påstår att man gör sina egna val i livet. Men ibland kan andra omständigheter göra så att de val man gör inte blir rätt. Jag har ett mål, ett mål att få stå på scen på Luciapokalen 2012. Men jag måste nog se sanningen i vitögat och inse att målet inte är realistiskt i detta nu. Hade jag fått mått bra och tränat som jag velat hade det inte varit några som helst problem. Men efter att under en längre tid känt mig trött och orkeslös. Tappat kondition och näst intill bli svimfärdig när jag bara värmer upp så förstod jag att något inte är riktigt rätt. Jag gick till läkaren där de såg att jag har ett hjärtfel.

I torsdags var jag på ultraljud för hjärtat, de hittade då kalkpålagringar på klaffen till aortan. Jag ska nu på tisdag träffa en läkare för att få mer information om vad detta innebär. Jag fick strickta order om att inte träna. Vilket gjorde mig väldigt ledsen 🙁 , det är ju det som är mitt liv, det är det som är jag. Ok, jag får kanske annan information på tisdag, hoppas hoppas :-S.

Nu får jag vackert bara ta det lugnt till tisdag. Men jag vill upp på scen, kanske jag hinner, kanske jag måste skjuta på det till 2013. Det jag blir mest arg på är att jag som lever sunt, äter rätt och rör på mig drabbas av detta. Jag har ju mål som ska uppnås. Lite tjatig, men jag har det och det är viktigt för mig.

Nu säger säker ni att livet är viktigare och det finns så mycket annat att leva för, träningen kommer komma tillbaka sen. Ja, visst är det så. Men jag är fåfäng som ni läst tidigare. Jag vill inte att de ska skära i mig, vill inte ha fler ärr på min kropp. Vill inte att den ska bli ful, jag jobbar ju för att den ska bli finare, snyggare och mer perfekt, hur kan den bli det nu  om det måste skära i mig. Det är detta som gör mig så arg, ledsen och så in åt h-vet förbannad.

Men, men, jag har mina barn, min kära sambo, min familj och alla goa vänner, så vad mer behöver jag ?? Inte fler ärr i alla fall, det har jag så det räcker, både inuti och utanpå.

Så nu har jag spytt lite, precis vad jag behövde idag.

Trevlig helg

 

KRAM till alla goa!!

0 svar på “Ändrade planer…

  1. Hej!
    Har inte kollat här på ett tag. Vad tråkigt att du inte mår bra! Håller tumarna för att allt går bra. Och hejjar allt jag kan när det är dags för tävlingssatsning! Hör va dig om du har frågor eller behöver hjälp när det närmar sig!!

  2. Hej!
    Har inte kollat här på ett tag. Vad tråkigt att du inte mår bra! Håller tumarna för att allt går bra. Och hejjar allt jag kan när det är dags för tävlingssatsning! Hör va dig om du har frågor eller behöver hjälp när det närmar sig!!

  3. Kan inte låta bli att bli rörd utav dina tankar. Men tycker inte du ska oroa dig för dina yttre ärr dom ger dig bara mer karaktär och visar att du har en historia att berätta.

  4. Kan inte låta bli att bli rörd utav dina tankar. Men tycker inte du ska oroa dig för dina yttre ärr dom ger dig bara mer karaktär och visar att du har en historia att berätta.

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: