Älskar det jag gör

Åh vad jag trivs… jag älskar detta, detta liv som jag lever just nu.
Diet, kostprogram, deff, kalla det vad du vill. Men jag verkligen älskar när kroppen förändras. Jag älskar att äta som jag gör och leva precis som jag gör.
Träffade en av mina bästa vänner idag, som inte alls gör samma resa som jag gör. Jag sa till henne att jag mår som bäst nu när jag äter enligt fast schema. När jag inte äter så här så får jag ångest, jag hetsäter, tröstäter och hamnar i en ond spiral. När jag har en coach som jag ska tala om vikten för och som gör sina mätningar i mellan åt och jag har ett fast schema att äta och träna efter mår jag som allra bäst.
Många säger sig inte tro mig när jag säger det, men så är det. Att slippa ha ångest för vad jag ska äta eller inte äta. Att kunna sitta och titta på chokladkakan och veta att jag gör rätt som inte äter den, istället för att trycka i mig 200g själv och sen få ångest. Nej, jag älskar detta på alla sätt.
Kroppen blir tightare, känner mig lättare och huvudet och psyket är på topp.
Självklart kommer det dagar då jag skulle kunna göra vad som helst för att få äta precis vad jag vill och strunta i allt. Men jag vet också att när den dagen kommer och jag skulle följa den viljan skulle ångesten uppstå. Jag vet att man ska tillåta sig att åta ibland och \”unna\” sig utan att må dåligt. Men jag tänker på vad jag stoppat i mig konstant. En störning, ja det må så vara. Men så länge jag har kontroll så mår jag bäst. Nu har jag kontroll och mår med andra ord bäst.

Igår var jag och tränade med coachen, bästa Arne Lundell. Ett bröst/axelpass blev det. Ett mycket bra pass trots min skitaxel som strejkade på vissa övningar. Då min axel ännu inte är 100% bra och igår var den lite värre än vanligt så blev det även lite behandling på den. Ont gjorde det, men skönt efteråt.

Idag tog jag mig en vilodag och unnade mig att bli lite bortskämd. Jag har inte vilat på 10-12 dagar så kroppen skrek efter vila. Passade på att fixa mina fransar hos bästa Evelina på Evylash Design

Under tiden som fransarna fixades så sov jag… vilken återhämtning. Evelina är så mjuk och behaglig så man somnar så skönt. Kan säga att det känns inget när hon sätter fransarna. Jag trodde det skulle svida och göra lite ont, men icke.. känns nada. Bara att sova och ha det gott.

Så fina fransar, så himla nöjd. Nästa gång ska jag testa 3D fransar 😀
Fransarna sitter 4-5 veckor beroende på hur man sköter sig. Men underbart skönt att slippa massa rinnande mascara när man tränar och svettas.
Har ni inte varit där så kan jag varmt rekommendera att boka en tid. Det gör ni enkelt här Skriv gärna eller berätta för Evelina att ni fick kontakt via mig och min blogg 😀

Här ser ni lite före och efter bilder.

\"download_20140812_215927\"

I dag fick jag mail från Luciapokalen, en ny klass i Bodyfitness har de ordnat då det är så många anmälda. Så det blir en veteran klass från +35 år, valet är fritt om man ska tävla i seniorklassen eller veteranklassen.
Valet för mig kom och blev rätt enkelt efter lite eftertanke. Så snart får ni se vad jag valde 😉
En sak som är säkert så är att oavsett hur jag väljer tävlar jag MED er andra och inte EMOT er, för mig handlar allt om att ha roligt både på vägen till scen och på scen. Vi tillsammans gör vårt yttersta för att nå scen och vi är alla vinnare. Så tänker jag alltid, och för mig är det viktigt att vi skrattar och har roligt på vägen. Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, jag ÄLSKAR verkligen detta. Jag gläds åt allt och alla som kämpar och tar sig fram på sin resa. Ses på scen om inte förr.

Nu ropar kudden natt sömnen

Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen