Överlägg

Om mig

HEJ !

Vem är jag?

Namn: Susanne Corell kallas SussiFödd: 3 februari 1973

Vikt: offseason 68 kg

Tävlingsvikt 58-60 kg

Coach Arne Lundell

Längd: 165 cm

Bor: Solna

Familj: 2 vuxna söner, mamma & pappa och 2 yngre bröder.

Sysselsättning: Är egenföretagare där jag driver Orkanen gym i Stockholm, arbetar där som personlig tränare. Driver även sportsiten.se Har även en anställning som ekonomiansvarig på en VVS firma,

Intressen: Företaget, träning, resa och vara ute i skog och mark.
Jag är en målmedveten träningsglad tjej älskar att aktivera mig. Älskar att träna och jobba med kroppen och brinner för kost och hälsa och göra allt för att må bra inne från och ut. Tycker om att hjälpa andra att nå sina mål och hitta just deras drivkraft.

Vill med denna blogg inspirera och motivera för bättre hälsa inne från och ut. Jag jobbar aktivt med min egna personliga utveckling. För att själv bli en bättre människa. Att bli bättre är att lära sig av sina misstag och våga stå upp för den jag själv är och våga gå utanför mina egna comfort zon, Älskar att motivera och inspirera andra att må bättre och komma över sina hinder.

Kul om ni följer mig på min väg till mitt mål, ge mig gärna inputs, glada tillrop och tips. Kanske jag hjälper dig med mina inlägg på vägen liksom du hjälper mig med dina inputs och kommentarer.

På vägens gång under åren så har jag också varit med om allt från misshandel, våldtäkt och även varit sjuk med hjärtfel som opererats och nu senast (2018) cancer.

Att lägga sig ner och  inte fortsätta leva finns inte för mig. Utan jag kämpar än mer. Det är motgångarna som får mig att bli stark. Följ min blogg och läs om allt  jag varit med om i livet. Jag är öppen, ärlig och räds inte att skriva om hur det faktiskt ligger till.
Det är den styrka som jag har där jag har hittat verktyg som funkar för att inte må dåligt, jag hoppas jag kan hjälpa dig att finna din styrka

Jag ger aldrig  upp, jag fortsätter min resa mot ett bättre jag och komma i mitt livs bästa form år efter år, med hinder, äventyr, glädje och sorg på vägen. Jag blir glad om ni följer den.

Kram och Kärlek

Sussi

0 svar på “Om mig

 1. hehe ja vi är nog varandras inspirationskälla – det har vi visat många gånger genom åren 😉
  Väldans fin sida du har tycker jag! Lila är min favvofärg <3
  Jag kommer stötta dig så gott jag bara kan mot ditt mål! Till skillnad från mig så har du varit liiiite mer realistisk i din målsättning än jag, men så har du kanske lite mer tålamod än jag har också 😉
  Puss – älskar dig!

  1. Tack, temat är WPlook 🙂
   I sommar ska vi i alla fall belöna oss med en båt tripp… eller hur, det blev ju inget i sommras.

   Puss love you

 2. hej! vilken fin blogg du har! kämpa på mot ditt mål, säker på att du klarar det trots hinder på vägen 🙂

  har samma drömmar som dig så vi får pusha varandra 😉

  mvh Maria

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

Scroll Up
%d bloggare gillar detta: