Överlägg

5 dagar kvar….

Nu är det nedräkning till max. Tömningen är på gång och jag går in i mig själv och fokuserar på det jag gör och på delmål 1 som är uppsatt. 5 dagar kvar innan jag ska upp på scen, 5 dagar kvar innan jag åter ska få äta ordentligt. Just nu är jag konstant hungrig. Vatten, cola Zero och kaffe är mina största vänner just nu. Utmaningen att tömma är på gång och det berikar mig med än mer erfarenheter. Jag som verkligen trodde jag kände mig själv efter allt jag gått igenom hittar fortfarande sidor och känslo yttringar som jag inte visste fanns hos  mig. Jag kan sitta ena sekunden och känna mig glad, nöjd och allmänt tillfreds och i nästa stund rinner tårarna utan att jag vet orsaken. Då är det bara början på denna tömning. Men jag har lördag som mål, och jag ska stå på scen, LE som aldrig förr och bara vara stolt över vad jag har gjort. Längtar efter att få hämta min bikini på torsdag, längtar till jag sitter i bilen med Camilla och vi är på väg ner till Alingsås på fredag. Längtar till att få kliva upp på scen på darrande ben, ett leende på läpparna och bara göra “min” grej. Wow.. vad kul det ska bli. 😀

I dag var jag hos Camilla. Sista poseringsträningen innan tävling. Det var lika roligt och underbart att träffa henne. Vad skulle jag gjort utan henne, Helene och Fredrik. Det är dem som är bäst på detta. Body Fitness, tänk vilken resa jag gör. Så häftigt att man kan forma om och förändra sin kropp med kost, träning och disiplin.

Hur mår jag annars??

Trött, trött och åter trött. Hungrig, hungrig och åter hungrig. Det är bara att bita i hop.

Detta är en bra erfarenhet till luciapokalen i december. :-))

 

Nu ska jag slutföra det jobb jag håller på med, sen blir det att laga mat för veckan, gissa vad?? Jo, torsk 😉

Ha en fortsatt skön söndag!

Liten reminder om Talangjakten 2013 som jag hoppas att ni röstar på mig på.!!

Kram kram

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: