40 year and fabolous

I onsdags var jag och tränade med Helene Ahlson, vi körde ben. Och vilken träningsvärk jag fick. Den satt i flera dagar. Kunde knappt sitta eller gå. Bävade för att den skulle sitta i på lördagen då jag hade min 40 års fest. Men jag startade både fredagen och lördagen med en Powerwalk så blodcirkulationen kom igång.

Vilken helg och fest det var sen då. Jag har verkligen blivit firad. I fredags hade några vänner anordnat en överraskningfest. Jag visste att två av mina vänner skulle bjuda mig på middag hemma hos mig. När de kommer till mig så är de inte själva, hela gamla gänget från Sats är med. Jag blev helt mållös, så roligt. Dem hade all mat och dricka med sig. Kycklingspett, pastasallad, ost, kex, vin, frukt, snacks, you name it. Så gott och så himla mysigt. TACK  <3  \"IMAG0103\" \"IMAG0106\" \"IMAG0108\"

 

 

 

På lördagen hade jag min 40 års fest som jag fått hjälp av Åsa, Sussi och Annika att planera och fixa med. Mamma hjälpte till massor och pappa hade bakat. Alla kom och bidrog till en underbart rolig fest.\"IMAG0122\"

 

Lekar hade arrangerats av Åsa. \"IMAG0144\" \"IMAG0147\" \"IMAG0149\"

Dem bästa priserna var det också till samtliga lag. Priserna var att utför uppdrag åt mig 🙂 Det var bland annat att Rengöra och städa min bil, putsa mina fönster, en filmkväll med popcorn, förrådsstädning, arrangera en grillkväll där jag bara ska bli uppassad, samt att bygga en altan till mig. Inte dålig priser tycker jag;-)

Festen höll på till 05.00,….. sa jag att jag fyllde 28 😉 hahaha.. jag hade super kul och jag tror de flesta hade det som var med.

\"IMAG0119\" \"IMAG0150\" \"IMAG0151\" \"IMAG0152\"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är det färdigfestat fram till tävling, nu är det fokus och massa planering inför tävling. Träning, träning, kost och sömn det är vad står på schemat fram till Juni.

Kram

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top