Överlägg

30 dagar kvar…

Ja så är det, exakt 30 dagar kvar innan scenen på Tyngre Classic ska intas av många super duktiga härliga atleter. Jag är en av dem som ska upp på scen och jag längtar så himla mycket.
Tittade på kort idag som jag hittade på en USB-sticka från Luciapokalen 2014. Åhh vad tävlingssugen jag blev, jag var redan tävlingssugen såklart, men detta peppade mig än mer.
vill upp på scen med alla sköna vackra tjejer och glänsa tillsammans med dem. Le som aldrig förr och vara i mitt livs bästa form och mitt livs bästa jag.

Nu är det påskhelg, vilket för mig innebär, vila, återhämtning, träning, sova, äta, träffa coachen, åka till Västerås på Workshop och träffa Carina Isaksson och fler sköna underbara tjejer.
Mina killar kommer också till mig såklart. Så ett biobesök hinner vi kanske med… om inte kompisarna lockar mer än “morsan” 😉

DSC_0726
Ledig innebär också långa härliga promenader… jag hoppas verkligen att det blir fint väder och massa sol.

DSC_0727

Idag blev inte dagen riktigt som tänkt.. men den blev riktigt bra ändå. Det blev ett spontant pass med Putte från Team gumse gym på vårt hemma gym Håbo Atletklubb. Fokus på ryggbredd som alltid på torsdagar 😀
Ett bra pass som med all säkerhet kommer att kännas i morgon.

Putte och jag på Håbo Atletklubb

Här om dagen så var jag och fixade mina ögonfransar. Jag var hos Kyllike Carro på beautybycarro‬. Hon är den bästa jag varit hos när det gäller att sätta fransar. Så nöjd. Jag kan verkligen rekommendera ER att kontakta henne om ni vill ha fina fransar. Ni når henne på 073-7042277 och hon gör både fransar och permanent makeup.

Ögonfransförlängning och permanent make Up
Boka tid på: 0737042277

Du är verkligen en klippa Kyllike Carro 😀

Kommer uppdatera “mina bilder” och lägga till fler bilder i katalogen Luciapokalen 2014 så håll till godo 😀

//collagemaker.s3.amazonaws.com/206247bb-2026-4d50-a2a4-55647bbde5e1.jshttp://track.adtraction.com/t/t?as=1057795784&t=1&tk=0&trt=2

Nu blir det soffhäng och relax… innan ögonen åker igen.
Ha en super påsk alla godingar

Kram och kärlek

Sussi

//

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: