3 veckor

Nu är det endast 3 veckor kvar till Alströmer. Dieten har dragits åt och nu är det verkligen hårdkörning sista veckorna. Igår gjorde jag som Fredrik sagt till mig. Jag fyllde på med kolisar och vilade. Låg och solade från 10.00 till 13.30, hur underbart som helst. Hade min underbara vän Sussi på besök och vi fick en härlig stund i solen och hann prata av oss rejält. \"IMG_20130525_125650\"

När klockan slog 13.30 var det dags att hoppa in i en dusch och göra sig i ordning. Jag skulle till Budo Fitness i Västberga och hälsa på min bästa poserings coach på hennes jobb. På vägen hämtade jag upp hennes pojkvän Kristoffer. Det var riktigt trevlig att åka dit. Jag och Zanna mötts senare i Kista C då vi gick på bio och såg Fast and furious 6, (mums vilket ögongodis) samt lite snask i form av nötter och proteinbars åkte ner under tiden. Jag unnade mig även Thaimat till middag, så gott 🙂

Idag känner jag mig starkare än starkast. Vaknade av mig själv vid 07.30, \"IMG_20130526_075601\"klädde mig och tog min BCAA och gick ut på en powerwalk 60 minuter. Underbart väder och solen värmde min hud. Så skönt att kunna gå ut i bara linne och skjorts.

Mina fina barn kom förbi mig med en egenplockad bukett med blommor. Underbara pojkar <3

Tanken var att jag skulle jobba lite, men när inte programmen fungerade som de skulle och filerna inte hittades blev det en stund i solen istället. Passade även på att bada katten. Han var dock inte fullt så nöjd med bad. Men blev så fin när han hade torkat.\"IMG_20130526_113647\" \"IMG_20130526_122449\"

När klockan närmade sig 14.00 mörknade himlen sig och regnet kom, för mig gjorde det inte så mycket då jag skulle i väg och träna. Lite ben dagen till ära stod på schemat. Fick till ett bra pass ben och rumpan fick jobba mycket 😉

\"IMG_20130526_152550\"\"IMG_20130526_152338\"

 

Maten nu är inte så varierande, men det kommer att gå bra ändå. Jag tycker att det är gott med torsk och kyckling som just nu står på schemat.

Idag gjorde jag i ordning torsk på spenatbädd & lime med potatis och ugnsrostade blomkål och broccoli buketter.\"IMG_20130526_131359\"

 

Efter träningen var det att bege sig till Ishallen och föräldrar möte för sonens hockey. Var dock tvungen att gå lite tidigare då jag skulle till Camilla och veckans höjdpunkt, poseringsträning och massage. Det är så roligt 🙂 Men det är också så roligt att träffa Camilla, tycker så mycket om den tjejen. Hon är glad, energisk, sprudlande, energirik, rolig, spontan, snäll, varm, jordnära och bjuder på själv. Fantastik människa helt enkelt. Ser fram emot vår bilresa ner till Alströmer. 3 veckor kvar… oj oj oj… hur ska detta sluta.

Nu är det dags att knyta i hop mig och gå och sova. Jag måste bli bättre att sova och vila när jag kan. Allt för att kroppen ska få återhämta sig ordentligt.

God natt mina vänner.

KRAM

 

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top