Överlägg

2013 har börjat

Nu har det nya året äntligen börjat, så som jag har längtat. 2012 är ett avslutat kapitel och nya blad har börjat skrivas i en ny tid. Sitter fortfarande i Tandådalen Sälen där jag varit med mina barn sen juldagen. Vi har åkt utförs och jag har även testat längdåkning några dagar. Känner nu efter 10 dagars åkning att ben och axlar börja säga ifrån och behöver lite vila.

IMAG1530IMAG1524

På måndag går jag in i min hårda träningsperiod. PT-timmar är bokade och kostprogrammet ska redigeras och nya fettmätningar ska göras. Nu är det hårdträning och carido som står på schemat. Fokus är Juni då Ahlströmertrofén står som första målet. Det är nu det gäller att bevisa för sig själv att jag är benhård och har fokus. Om en månad blir jag 40 och det ska inte hindra mig att nå målet utan det taggar mig än mer att nå målet. Jag kommer nu börja skriva mer om träningsupplägg, kostupplägg och hur träningen går, kommer med andra ord även fokusera på träning även i bloggen.

Jag har konstaterat att vara hjärtopererad och alltid behöva leva med Waran så ställer det höga krav på en vad man stoppar i sig och vad man dricker. Inget ont som har något gott med sig. Alkohol är inte att föredra när man äter Waran, även om jag har hittat vägar att kunna gå om man vill ta sig ett glas vin eller två. Men jag har idag egen maskin såkallad CaugeCheck så jag kan mäta mitt PK vilket underlättar Waran doseringen när jag går in på min diet som jag ska äta under denna period.

Vill ni veta mer om hur det är att leva med Waran så är det bara att ställa frågor så ska jag försöka svara ut efter mina egna erfarenheter. Jag kommer nog så småningom skriva något mer utförligt om det senare i bloggen.

Nu vill jag passa på att önska Er ett fortsatt gott 2013

Låt er förverkliga era drömmar, det ska jag försöka göra 🙂

 

Kram kram

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: