2013 har börjat

Nu har det nya året äntligen börjat, så som jag har längtat. 2012 är ett avslutat kapitel och nya blad har börjat skrivas i en ny tid. Sitter fortfarande i Tandådalen Sälen där jag varit med mina barn sen juldagen. Vi har åkt utförs och jag har även testat längdåkning några dagar. Känner nu efter 10 dagars åkning att ben och axlar börja säga ifrån och behöver lite vila.

\"IMAG1530\"\"IMAG1524\"

På måndag går jag in i min hårda träningsperiod. PT-timmar är bokade och kostprogrammet ska redigeras och nya fettmätningar ska göras. Nu är det hårdträning och carido som står på schemat. Fokus är Juni då Ahlströmertrofén står som första målet. Det är nu det gäller att bevisa för sig själv att jag är benhård och har fokus. Om en månad blir jag 40 och det ska inte hindra mig att nå målet utan det taggar mig än mer att nå målet. Jag kommer nu börja skriva mer om träningsupplägg, kostupplägg och hur träningen går, kommer med andra ord även fokusera på träning även i bloggen.

Jag har konstaterat att vara hjärtopererad och alltid behöva leva med Waran så ställer det höga krav på en vad man stoppar i sig och vad man dricker. Inget ont som har något gott med sig. Alkohol är inte att föredra när man äter Waran, även om jag har hittat vägar att kunna gå om man vill ta sig ett glas vin eller två. Men jag har idag egen maskin såkallad CaugeCheck så jag kan mäta mitt PK vilket underlättar Waran doseringen när jag går in på min diet som jag ska äta under denna period.

Vill ni veta mer om hur det är att leva med Waran så är det bara att ställa frågor så ska jag försöka svara ut efter mina egna erfarenheter. Jag kommer nog så småningom skriva något mer utförligt om det senare i bloggen.

Nu vill jag passa på att önska Er ett fortsatt gott 2013

Låt er förverkliga era drömmar, det ska jag försöka göra 🙂

 

Kram kram

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top