Överlägg

14 kilos hantel på tån…. smart???

Idag började jag dagen med en PW med Jessica, vi gick dryga 8 km, skönt härligt väder. Strålande sol och riktiga vårkänslor kom krypande. Efter PW´n blev det frukost med barnen, köket serverade omelett med skinka, yoghurt och kaffe/oboj. Efter frukosten var det dax för pass nr 2, PT-pass med Jonas. Bröst och triceps stod på schemat. Roligt och skönt pass bortsett från att jag välte en 14 kilos hantel på tån, inte så smart. Men jag tränade vidare. Det var ju inte tån som skulle tränas 😉

När jag kom hem efter träningen blev det lunch och kaffe i solen.

 

526818_10151303364591671_502146036_nSen blev det en välbehövlig massage, skönt som attan.

På kvällen åkte jag med ett gäng från Klackens dansklubb till Hallunda och dansade. Roligt var det men min tå började värka. Det var kanske inte det smartaste draget att åka dit. Efter 1½ timmes dans så såg tån ut så här. IMAG0369Den bultar och gör ont kan jag säga. Nu blir det till att vila den så i morgon blir det ingen PW, F-N säger jag, jag har inte tid med detta. Får väl sätta mig på spinning cykeln. Med det är inte lika roligt och framförallt inte lika skönt.

Om jag vilar i någon dag så kanske det snabbt ger med sig. Tips, lägg ner vikterna, och ställ dem inte på högkant. SÄKER TRÄNING 😉

 

 

Gymma kan jag göra så träningen blir inte lidande, bara cardio.

Jag har måttat mig också, lite roliga resultat som bara kan bli bättre 🙂

-4 cm i midjan, -2 cm på vardera lår,-3 cm runt bröst sen operation i april 2012.

 

I morgon ska jag till Camilla och poseringsträning står på schemat.

Ha en fortsatt skön påsk.

 

KRAM

 

 

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: