12 dagar kvar….

Nu är det nära, väldigt nära.. inne på sista dietveckan innan uppladdningen.
Känslan just nu…..
Trött, sliten, ledsen, glad, frustrerad, euforisk, energifull, energilös, stark, orkeslös, hård, vattnig, tom, fylld, pigg, alert, seg, ihålig, you name it…
Bara massa känslor, känslor som kan ändras från ena sekunden till den andra. Men det tillhör. Jag kan säga att jag är lyckligt lottad som har en sådan perfekt kostupplägg så jag kan känna så här just nu, när det är knappa två veckor kvar. Så jag klagar inte. Vet att det finns dem som känner så här hela dieten. Men för mig är det nu! Så No problemas 😉

Det har inte varit så mycket blogginlägg då jag har varit och är väldigt trött, men jag ska bättra mig. Ni som vill följa mig dagligen kan göra det på Instagram där jag heter \”sussisfitness\” eller facebook där jag också heter sussisfitness 😉 för att göra det lite enkelt.. hahaha.

Nu måste jag sova… kort men intensivt blev detta inlägg..
04,15 ringer klockan.. morgonpromenad väntar..

Kram och kärlek
Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen