fbpx
Överlägg

1 vecka

Om en vecka är det dagen D

Tänk vad tiden går fort, nu i slutet har den bara rusat väg. Helt otroligt
För 5 månader sen när Talangjakten hade sin första träff så tänkte jag, det är lång tid vi har på oss. Men nej, var inte det, nu känns det som om tiden gått alldeles för fort. Om en vecka kommer jag i denna stund ligga bakom scen och vänta och ta det lugnt, Få färgen eventuellt lite bättrad och fylla på med riskakor och kokt ris, lite sylt kanske jag får lyxa med också.
Jag längtar som bara den. Att få pirret i kroppen att gå upp på scen och få le, stråla och bjuda på mig själv. Jag har scenskräck som heter duga, men jag älskar ju utmaningar, det är ju en av anledningen till att jag gör detta.

Det jag ser fram emot otroligt mycket är att träffa alla Facebook och Instagram vänner/följare. Vissa av Er ska liksom mig upp på scen. Vi har följt varandra och peppat varandra under vägens gång. Det ska blir oerhört roligt att träffa Er på riktigt. Att vi bakom scen kan få ge varandra en kram och sen gå upp på scen och glänsa tillsammans
Vi är alla vinnare, att göra denna resa, med hård träning, strukturerad kost, krävs envishet, mental styrka och massa jävlar anamma. De som inte gjort detta att leva på minimalt med kolhydrater och samtidigt träna hårt, sköta hem, jobb, barn, läxläsning, skjutsning, handling etc etc kan nog heller inte sätta sig in i hur mycket det tar på krafter och det mentala. Men för mig har det varit värt varenda sekund.
Har aldrig varit så nöjd med mig själv!!!!

2013-11-22 16.51.48.jpg

Lek på gymmet framför kameran, det är roligt att träna.:D

Jag har bakat en massa sista tiden. Nu är jag ledig och har semester fram till tävling. Jag se till att packa med mig massa godsaker såklart så det finns att smaka bakom scen.
I dag ska jag börja lägga fram allt som ska med, så jag bara kan ta det lugnt de sista dagarna.

Schema och planering för träningen är gjord för veckan.

6.png

Träningsupplägg

Men även lyxtid är planerad.
Älskar ego tid, när någon annan tar hand om en. Det är alldeles för lite av den varan när man inte har någon vid sin sida.;) Tur att det finns salonger som gör sådant, även om det kostar lite pengar.
Men ska man bli fin och få lite ompyssling så kostar det väl.

7.png

Nu är det time att väcka Albin som ska iväg på innebandy match. Själv har jag ryggträning och adventspyssel att fixa med.

Ha en underbar söndag.

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights