Annonser

Lugna gatan

I dag är det sista team träffen innan luciapokalen. Ska bli grymt roligt att träffa alla i teamet igen. Vägning, mätning och säkerligen omläggning av kosten kommer ske i dag av coachen.
Efter att sovit oroligt natten till lördags bestämde jag mig för att bara ta det lugnt, vila och sova på dagen. Men det gick inte… Krypningr och allmänt orolig i kroppen gjorde att jag låg totalt en timme i soffan innan jag var uppe igen.
Eftersom jag har känt mig trött och sliten så passade jag på att åka till Fredrik och Jannika redan på eftermiddagen. Vi hade bestämt det tidigare i veckan. Boosta energi från dem bästa!! På kvällen åkte vi till Jani, Fredriks kompanjon i Ironspot. Där åt jag en maylasiskcurry kyckling som vi hämtade från en thai krog här i Västerås. Mums då gott.

image

Nu är det söndag och jag har sovit som en stock, vaknade av mig själv halv åtta. Inser att klocka är omställd och att klockan egentligen är halv nio om det skulle varit sommartid. Jag har sovit hur länge dom helst. Med andra ord gjorde det gott för kropp och själ att åka hit till Fredrik. Alla sover i lägenheten, jag har precis ätit min kvarg och kesoröra med bär. Förbereder mig mentalt och laddar nu för ett ryggpass med Adriana.
Återkommer med vägning och mätningsresultaten.
Tack bästa Fredrik o Jannika för allt. Ha en skön söndag
Kram o kärlek
Suss

Facebook Comments
Annonser
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

Jul erbjudande ! December månad har vi 10% rabatt på ordinarie pris på samtliga paket. Avvisa

Coperight @sussi - sussisfitness
%d bloggare gillar detta: