Annonser

Chinz

Wow, säger bara wow, jag grejade det, med aningens lite fusk, men det var knappt fusk. 4 st chinz på ett bräde. Det tar sig….. tänk om jag ändå var frisk, fullt frisk och stark. Vilken kapacitet jag skulle ha. Jag lovar att jag kommer att komma dit hän. Kände mig så stark i dag. Dagens ryggpass var otroligt roligt att köra, kände att jag hade mycket att ge.

Nu är det helg, renovering av toalett och tvättstuga står på schemat. Vi måste se till att vi kommer framåt, det går dock sakta men säkert. Men en duktig sambo så fixar det sig 😉

På söndag är det den efterlängtade buggen igen, tänk vad roligt det är att dansa.

Tisdag nästa vecka ska jag träffa läkaren och få mer information om operation och när den ska göras. Längtar nu tills den dagen, så att jag kan få bli frisk och träna på som jag vill. Börjar bli lite frustrerad och känner mig otroligt hindrad i mitt liv. Jag håller humöret på topp men inombords så svider det grön jävligt. Jag vill inte vara med längre, vill komma tillbaka till ett normalt liv. Hoppas konvalisensen inte blir allt för lång. Återstår och se.

Nu ska jag inte gnälla mer om den saken, nu ska jag njuta av helgen, nuet och min familj. Gosa kattbebis, ligger högt upp på listan kan jag lova.

 

Trevlig helg alla goa!

 

Facebook Comments
Annonser
Tagged on: ,
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

Jul erbjudande ! December månad har vi 10% rabatt på ordinarie pris på samtliga paket. Avvisa

Coperight @sussi - sussisfitness
%d bloggare gillar detta: