Spenatrulle med rökt lax och löjrom

Sås:

150 g rökt lax eller löjrom

2 dl creme fraich

Blanda ovan och ställ kallt.

Fyllning:

300 g rökt lax

 

Pannkaka:

4 dl hackad färsk bladspenat

3 dl mellan grädde

½ dl vatten

3 ägg

3 dl vetemjöl

½ tsk salt

Mixa spenaten m grädde och vatten. Vispa i ägg, mjöl och salt.

grädda mellantjocka pannkakor, 4-6 st. Låt kallna.

Lägg två pannkakor omlott på plastfolie, täck med röktlax och romsås. Lägg på två pannkakor omlott ovanpå och rulla i hop i palstfolie. Lägg in i frysen i några timmar. Skär 1½cm rullar och servera 😀

2013-06-21 18.15.20

 

 

 

 

 

 

 

 

#recept #onyttigt #gott

Kommentera

Coperight @sussi - sussisfitness