Annonser

Rabarber och ingefärskompott

Riktigt gott och syrligt till kvargen, gröten etc.

8 port

385 g rabarber

30g färskriven ingefära

2 msk stevia

1 tsk askorbinsyra

 

Gör så här:

Dela rabarberna i mindre bitar, riv ingefäran. Lägg allt i en kastrull och koka ihop till en simmig röra. Blanda i stevia och askorbinsyra och låt svalan.

Riktig smarrigt 😀

Jag räknade på 8 port, då jag inte har så mycket i min kvarg.

27 kcal

Protein 0,5g

Kolhydrater 5,7g

fett 0,1g

Facebook Comments
Annonser

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

Jul erbjudande ! December månad har vi 10% rabatt på ordinarie pris på samtliga paket. Avvisa

Coperight @sussi - sussisfitness
%d bloggare gillar detta: