Kyckling med oliver och körsbärstomater

600 g kyckling filé
1 burk hela körsbärstomater
250 g svarta oliver (urkärnade)
1 chalottenlök 
150 färska champinjoner
vitpeppar, salt 
Tony Chacheres Creole krydda
 
Krydda kycklingfilén och lägg i en gratängform 
Dela champinjonerna i fyra delar och lägg över kycklingen.
Häll över avrunna oliver 
Skiva löken och lägg även den över kycklingen. 
Häll en burk tomat över allt och kör in i ugnen i 175 grader i ca 30-40 minuter till kycklingen mäter en innetemperatur på 72 grader. 
 
Servera med ris eller matkort och sallad 
 
2014-01-26 19.21.35
 
#recept #diet #kyckling #middag #lunch 

 

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

Coperight @sussi - sussisfitness
%d bloggare gillar detta: