Annonser

Färsk tonfisk med blomkålsrisotto

image

2 port

200 g tonfisk

250g blomkålsris
100 g zucchini
1 gul lök
500 champinjoner

Strimla zucchini,  hacka lök och skiva champinjonerna . Stek allt mjukt och häll i blomkålsriset.  Krydda efter smak med salt,  peppar färska örter vitlök.
Låt allt småputtra på svag värme tills det är mjukt.
Stek tonfisken snabbt på båda sidorna salta och peppra.

Servera med en grön sallad.

Näringsinformation per portion.

image

Smaklig spis ?

Facebook Comments
Annonser

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

Jul erbjudande ! December månad har vi 10% rabatt på ordinarie pris på samtliga paket. Avvisa

Coperight @sussi - sussisfitness
%d bloggare gillar detta: