Forever living – Aloe vera

Välkommen!
Jag är oberoende återförsäljare för Forever Living Products. Här på min sida kan du köpa härliga produkter, läsa om möjligheten att starta en egen verksamhet i en het bransch och komma i kontakt med mig för en produktvisning.

Mest känd bland de produkter du kan köpa av mig är Aloe Vera Gel – en härlig Aloe Vera-dryck som finns både naturell och med fräsch fruktsmak. wpid-wp-1427308034590.jpeg
I sortimentet finns även många andra kosttillskott, hudvård för alla hudtyper och härlig makeup som pricken över i! Produkterna är baserade på ekologiskt odlad Aloe vera och grundtanken är enkel: visa din kropp omtanke, inifrån och ut!

När du handlar av mig får du, förutom högkvalitativa produkter och 90 dagars Nöjdkundgaranti, även personlig service utöver det vanliga!

Titta på Forever livings produktkatalog vilka produkter du önskar köpa. Maila eller ring (070-6073489) in din beställning till mig så skickar jag dessa till dig.

Betalning sker via Swich, faktura eller kontoöverföring.

Välkommen med din beställning 😀

 

Prislista och produktkatalog finner ni här i shoppen

Mvh Sussi (Sussisfitness)

Kommentera

Coperight @sussi - sussisfitness