Om mig

Bästa coachen Arne Lundell

Bästa coachen Arne Lundell

HEJ !

Vem är jag?

Namn: Susanne Corell kallas Sussi

Född: 3 februari 1973

Vikt: offseason 68 kg

Tävlingsvikt 58-60 kg

Coach Arne Lundell

Längd: 165 cm

Bor: Bålsta

Familj: Ensamstående med 2 underbara söner,  Mamma och pappa,

Sysselsättning: Arbetar delvis som ekonomiansvarig för ett VVS företag,samt läst teori i träningslära via SAFE,  egen företagare,  Utbildad coach för personlig utveckling, kostrådgivare 

Intressen: Träning (är en livsstil) ;-), vara ute på sjön samt i svampskogen.

Jag är en målmedveten träningsglad tjej som är fåfängarnas fåfänga. Träningstokig till max och älskar allt vad träning, kost och hälsa heter. Får abstinens när jag har mina vilodagar.

Vill med denna blogg inspirera och motivera för bättre hälsa inne från och ut. Jag jobbar aktivt med min egna personliga utveckling. Älskar att motivera och inspirera andra att må bättre och komma över sina hinder.

Kul om ni följer mig på min väg till mitt mål, ge mig gärna inputs, glada tillrop och tips.

Nu på vägens gång har det upptäckts ett hjärtfel hos mig som hindrar mig i min träning. Felet upptäcktes december 2011. Levde med en dödsångest fram till april 2012 då jag opererades och bytte aortaklaff. Om den resan kan ni läsa om här i bloggen. När jag efter den konvalescens hade återhämtat tog jag tag i träningen igen och siktade mot mina uppsatta mål. Dock 1 år senare än jag tänkt mig. Jag vill bevisa för mig själv och andra att det går att komma tillbaka och träna hårt trots det jag gått igenom. Jag lever dagligen med blodförtunnande medicin (waran) och har i och med det också inte lika lätt med dieter och deffningar som andra fullt friska personer har. Jag vill även där utmana mig för att under de förutsättningar jag har komma i mitt livs form. Mer om kost och tillskott i samband med waran-behandling kommer jag skriva om i bloggen.

 

 

0 thoughts on “Om mig

 1. Ulrica

  hehe ja vi är nog varandras inspirationskälla – det har vi visat många gånger genom åren 😉
  Väldans fin sida du har tycker jag! Lila är min favvofärg <3
  Jag kommer stötta dig så gott jag bara kan mot ditt mål! Till skillnad från mig så har du varit liiiite mer realistisk i din målsättning än jag, men så har du kanske lite mer tålamod än jag har också 😉
  Puss – älskar dig!

 2. Maria

  hej! vilken fin blogg du har! kämpa på mot ditt mål, säker på att du klarar det trots hinder på vägen 🙂

  har samma drömmar som dig så vi får pusha varandra 😉

  mvh Maria

Kommentera

Coperight @sussi - sussisfitness
%d bloggare gillar detta: